Σωματική Διάπλαση

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε κλασσικό μπαλέτο RAD και ISTD στη σχολή χορού της Ειρήνης Χρήστου και modern ISTD στη σχολή χορού της Ντιάνα Θεοδωρίδου. Παρακολούθησε πολλά σεμινάρια χορού και ρυθμική για μικρά παιδιά με Έλληνες και Ξένους Καθηγητές (Daniel Lonel, Κυριάκος Κοσμίδης, Δημήτρης Καμινάρης, Μαρία Κυνηγού), καθώς και μιούζικαλ με την Εβελίνα Παπούλια στην σχολή χορού Άννα Πέτρωβα.

Είναι απόφοιτος στο τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην προσχολική ηλικία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει υπάρξει μέλος και χορογράφος παιδικών παραστάσεων.

Περισσοτερα

ΜΠΕΤΤΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ

Η Μπέττυ Σακελλάρη είναι Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα ΡΥΘΜΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ και αναγνωρισμένη προπονήτρια Α’ κατηγορίας της Γ.Γ.Α.  Έχει ειδικότητα ΓΕΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ (αεροβική, μοντέρνο χορό, musical dance κ.α) και είναι Εθνική Προπονήτρια CHEERLEADING, το νέο πλέον Ολυμπιακό Άθλημα.  Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην ΑΕΡΟΒΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ. Σπούδασε ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΠΑΛΕΤΟ και ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΧΟΡΟ, έχει υπάρξει μέλος και χορογράφος παιδικών παραστάσεων.
 [···]

Περισσοτερα