ΓNΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!

Και για μας οι αθλητές μας  είναι τα πιο πολύτιμα περιουσιακά μας στοιχεία! Το καταρτισμένο και έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό μας είναι εδώ για να βοηθήσει το παιδί σας να γίνει το καλύτερο που μπορεί. Δημιουργήσαμε εξαιρετικά προγράμματα εκπαίδευσης στην άθληση και τον αθλητικό χορό πετυχαίνοντας οι ομάδες μας να είναι πρώτες σε Πανελλήνιο Αγωνιστικό Επίπεδο και να προκρίνονται να αγωνιστούν σε Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Ο Αθλητικός Όμιλος Περιστερίου Μυρτάλη έχει λάβει αθλητική αναγνώριση για το άθλημα του Cheerleading – Αθλητικού Ομαδικού Χορού, από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Δείτε εδώ!

Η ΑΓΑΠΗ ΟΔΗΓΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!
ΟΤΑΝ ΧΟΡΕΥΕΙΣ, ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗ ΓΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ!         ΚΑΒΑΦΗΣ

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε ένα περιβάλλον όπου κάθε παιδί έχει την ευκαιρία να  κατακτήσει τους στόχους του. Η επιτυχία μας δεν μετριέται μόνο από τον αριθμό των κυπέλλων στα ράφια. Μετριέται κυρίως από το τι κάθε παιδί μπορεί να διδαχθεί από την ενασχόληση με τον αθλητισμό και το αθλητικό χορό. Θέλουμε το κάθε  παιδί να αναπτύξει εσωτερικά κίνητρα, να αυξήσει την  αυτοπεποίθησή και το σεβασμό, να αναγνωρίσει την ηγεσία και τη φιλία,να αναπτύξει τη φυσική του κατάσταση και να είναι σε θέση να συνεργαστεί με άλλους.

Θέλουμε να εμφυσήσουμε στα παιδιά ότι η άθληση και ο αθλητικός χορός είναι τρόπος ζωής. Θέλουμε να αναπτύξουν ΔΥΝΑΤΟ ΣΩΜΑ και ΔΥΝΑΤΟ ΜΥΑΛΟ.

Σας ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δίνετε να διδάξουμε τα παιδιά σας. Αναγνωρίζουμε το μέγεθος αυτής της ευθύνης και υποσχόμαστε να είμαστε οι καλύτεροι δάσκαλοι!

ΟΜΙΛΟΣ

Ελάτε να μας γνωρίσετε και να γίνετε μέλος της οικογένειάς μας!